Благодійний фонд Скарбниця Надії

Оновлення від 12.11.2018: Дякуємо всім за допомогу для маленької недоношеної дівчинки Вікусі. На жаль вчора маленька померла. В дівчинки було дуже багато проблем зі здоров’ям.
Завдяки багатьом небайдужим людям на рахунок благодійного фонду “Скарбниця Надії” було зібрано більш ніж 9 тисяч гривень. На суму 1240 гривень були придбані та передані в обласну дитячу лікарню медикаменти та підгузники.
Залишок коштів буде використано на придбання ліків для інших маленьких пацієнтів, які зараз лежать в реанімації.

Дякуємо всім небайдужим людям.

Окремо просимо соціальні служби тримати на контролі ситуацію в родині з двома старшими сестричками Вікторії. Люди пишуть в коментарях, що в хаті, де живуть дівчатка відключений газ і мама часто вживає спиртні напої.

_________________________________________________________________

У Рівненському міському пологовому будинку народилось немовля з вагою 800 грам. Сталось це о 4:20 ранку 5 листопада.

Під час пологів медики буквально врятували життя дитині, адже ніхто не сподівався що на такому малому терміні передчасно народжена дитина здатна вижити.

– Жіінка не стояла на обліку, тому термін гестації при пологах точно не був визначеним, – розповідає лікар неонатолог відділенні інтенсивної терапії новонароджених Ірина Дика. – Ми орієнтувались  на слова породіллі, яка стверджувала що її термін вагітності 22-23 тижні. Однак вже під час пологів медики побачили, що немовля має більшу вагу. По шкалі Баллард дитина виглядала на 25-26 тижнів, а відтак у нас з`явились шанси врятувати цю дитину.

Лікарі, які були присутні на пологах почали боротись за життя дівчинки. Одразу немовля підключили до апарату штучної вентиляції легень, ввели сурфактант, приєднали інфузійну терапію та парентеральне харчування.

– У дівчинки є усі шанси  вижити, ми даємо хороші прогнози.  На перший час медзаклад забезпечив усіма першочерговими медикаментами, – наголошує головний лікар закладу Сергій Сулімовський.– Надалі виходжування таких дітей  потребуватиме чималих коштів та дороговартісних препаратів. Оскільки дитина народилась передчасно, їй потрібне спеціалізоване харчування, медикаменти.

Рівнян просять допомогти крихітці. Наразі вже організовано збір коштів на медпрепарати.

  • смофліпід 20% (100,0)1 флакон
  • аміновен 10% – (50-100,0)1 флакон
  • пейона- 2 ампули
  • меронем – 1 флакон

за матеріалами сайту ЧаРівне

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Допоможи дитині в реанімації”

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Допоможи дитині в реанімації”

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*