Благодійний фонд Скарбниця Надії

На жаль, рак не йде на карантин і на свята. Ми маємо нову підопічну дівчинку, якій потрібна допомога.

7-річна Іринка Примак з Рівного нещодавно захворіла на рак нирки. З 13 березня вона лікується у відділенні онкогематології.

В березні ми всі дізналися, про те що до нас наближається страшний вірус COVID-19. Звичайно, нас опанував страх, як далі жити, що нас чекає…

Сім’я Примак не тільки дізнається про вірус, а й про онкологічну хворобу їхньої донечки Іринки.

Ось так гарно описали Іринку вихователі із садочку:
“Іринка🌹  Тендітна дівчинка Іринка🌹 Чудове наше Диво🌹 Тиха, вихована та спокійна. Але за цим зовнішнім спокоєм ховається сильний стержень волі, розуму та справедливості.
Її роздзинка – це поєднання протилежних рис характеру. Така полярність приваблює і зачаровує водночас, як та загадка, яку є бажання розгадати”.

Не зважаючи ні на що, потрібно ставати на боротьбу з цією хворобою, вона не чекає і не піде карантин. За місяць лікування Іринка отримала чотири блоки хіміотерапії, перший витримала важко, з блювотою і стрибками темперартури, другий легше, третій і четвертий – майже без явних негативних проявів. Зараз дівчинка проходить низку обстежень. За тиждень їй зроблять планове КТ, яке покаже як пухлина зменшилась внаслідок хімії. З результатами КТ батьки поїдуть в Інститут раку і там лікарі будуть вирішувати, на яку дату призначати операцію по видаленню нирки. Після операції дівчинка повернеться проходити курси хіміотерапії в Рівне.

Ми маємо оплатити близько 3700 гривень в приватній лабораторії за аналізи дівчинки і допомогти батькам оплатити КТ (близько 3200 гривень).

Просимо про допомогу для Іринки.
Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва для Примак Ірини
(корпоративна карта Благодійний Фонд “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу – добровільна пожертва для Примак Ірини

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*