Благодійний фонд Скарбниця Надії

Доповнення від 10.08.2016: на сьогоднішній день на рахунок фонду для Насті надійшло 200 гривень. На жаль ми змушені збільшити суму збору до 6 тисяч гривень, оскільки стан дівчинки погіршився і їй призначено препарат “Городкс”. Ми звертаємось до всіх небайдужих людей: будь ласка, допоможіть Настусі!

Вже сьогодні, після блоку, ця трирічна дівчинка бігає по палаті та відділенню, грається «в лікаря» та приміряє дитячі кольорові масочки. А лише чотири дні тому, коли блок хімії був лише на середині, вона тихенько лежала байдуже до усього. Настя не скаржилась, вона терпляче переносила важкий блок.  І дивлячись на дівчинку, я не впізнаю її – настільки разючими є зміни. Але така поведінка Насті не відражає її реального стану. Маленький організм ще не встиг відреагувати на цю високодозовану хімію. А мама вже в розпачі – почались ускладнення.

Настя3Мама дівчинки розповідає і розповідає про лікарняні будні. І раз за разом вертається до вранішньої ситуації, коли стало зрозуміло, що Настя втрачає білок. Не перший місяць лікування, та нові ускладнення завжди страшні та непередбачувані. І материнське серце не може знайти місця: «Що робити? Що буде? Як вийти з цього?»

На перше наше прохання про допомогу Насті люди відгукнулись, і перераховані кошти дали змогу закупити ліки на підготовку до хімії, та сам блок. Але на превеликий жаль кошти вже вичерпано. Тому мама звертається до небайдужих людей з проханням знову допомогти її донечці:   

«Той час, який ми провели вдома перед цим блоком, хоч і промайнув дуже швидко, але був чудовий та насичений. Ми їздили на рибалку! Настуся дуже тішилась, коли татко ловив рибу. А ще доня змогла досхочу награтись із старшою сестричкою, без якої дуже сумує в лікарні. Та час минув дуже швидко, довелось повертатись додому. Настя без-упину плакала в дорозі. Ніякі вмовляння не допомагали. А найважче довелося біля дверей лікарні – маля відмовлялось навіть переступати поріг будівлі. Це вже зараз, за тиждень вона знову звикла до лікування, до крапельниць, медсестер та до інших діток.

Перші дні у відділенні були дуже насиченими. Настусі встановили  катетер Бровіак замість підключичного. По дитині видно, наскільки з ним комфортніше, безпечніше, та полегше лікуватись! На четвертий блок високодозованої хімії ми заступили трохи із запізненням – лікували гастрит. І вже зараз, через день після блоку в нас «посипались» ускладнення. Настя втрачає білок, тому їй треба спеціальні білкові розчини. Сьогодні призначили Олікліномель. А ще антибіотики. Наша родина вже не в змозі справлятись із витратами на лікування донечки. Неймовірно страшно від того, що життя дитини залежить від коштів. Будь ласка, допоможіть не втратити час, допоможіть Настусі!»

Поки ми розмовляли з мамою лікар підготувала список необхідних ліків:

Мератин р-н для інфузій 100 мл – 3 фл.

Олікліномель №7 – 1000 Од. – 1 уп.

Фізрозчин 200 мл – 10 фл.

Глюкоза 10% 200 мл – 10 фл.

Сьогодні ми взяли ці ліки в борг. І вже сьогодні Настя може продовжити лікування, не буде втрачено дорогоцінний час. Але щоб розрахуватись за ці ліки нам терміново потрібно щонайменше 1500 гривень. А далі – знову невідомість, адже такі ускладнення від хімії завжди непередбачувані.  

Контактні дані

Юлія Кутик (координатор) – (097) 93-807-54

Реквізити для надання допомоги

УКРСИББАНК

БФ “Скарбниця Надії”

ЄДРПОУ 37685693

р / р 26009336789200

АТ “УкрСиббанк”

МФО 351005

Призначення платежу – добровільна пожертва для Тарнавської Анастасії

КАРТКА ПРИВАТБАНК

Картка № 5169 3305 0192 5611

(картка відкрита на голову фонду «Скарбниця Надії»,

Кутик Юлію Миколаївну, і прив’язана до поточного рахунку фонду)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Тарнавської Анастасії

ПРИВАТБАНК

БФ “Скарбниця Надії”

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ “ПриватБанк”

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Тарнавської Анастасії

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*