Благодійний фонд Скарбниця Надії

Холодного осіннього суботнього дня в спортзалі Рівненського НВК №26 було дуже весело та шумно. Чотири футбольних команди – УПЦ, Пластуни та семінаристи УПЦ КП, Лікарняні клоуни Червоні Носи та Нацгвардія – зібрались на благодійний міні-турнір щоб помірятись силами та зібрати кошти на ліки для 10-класника зі Здолбунова Дмитра Якубця. Нагадаємо, що Дмитро потребує термінової пересадки нирки. Поки батьки хлопця збирають 65 тисяч доларів на трансплантацію нирки в Білорусі, благодійний фонд «Скарбниця Надії» намагається за допомогою добрих людей забезпечити Дмитра дороговартісними ліками для поточного лікування.

Переможцями турніру стала команда УПЦ, яка виграла всі матчі. Друге місце зайняла команда Нацгвардії. Впевнене четверте місце посіла команда Лікарняних клоунів Червоні Носи «Хрома кобила». Під керівництвом тренера Тьоми команда Червоних носів стабільно забивала по чотири голи у ворота суперників в кожному матчі.

Дуже приємно було побачити на турнірі давніх друзів нашого фонду – священників отця Івана Хміля та  отця Віталія Поровчука. Отець Іван як пластун та капелан нацгвардійців певно так і не визначився за кого він більше вболіває. А отець  Віталій оригінально відзначив свій День народження, ставши кращим голкіпером турніру в складі команди Пласт.

Загалом під час турніру було зібрано 5500 гривень для Діми Якубця. Щиро дякуємо мамі Тетяні, яка знайшла час завітати на турнір та особисто подякувати учасникам за допомогу.

Дякуємо всім учасникам турніру, організатору Роману Мовчану, судді Ігорю Серветнику та директору НВК №26   Володимиру Федоровичу Дзюбаку за сприяння в організації турніру.

Допомагати – це весело і легко!
Наступний турнір організатори запланували на початок січня. Приєднуйтесь!


Реквізити для надання допомоги для Дмитра Якубця:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – добровільна пожертва для Якубця Дмитра


ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва для Якубця Дмитра

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*