Благодійний фонд Скарбниця Надії

“Близько 1500 операцій на рік, з них близько 100 у дітей до року. Орієнтовно 20 операцій у новонароджених діток – це вищий пілотаж – переважно це вроджені кишкові непрохідності, спричинені вродженими вадами.

І самі оперуємо, і проводимо спільні операції з колегами з Польщі, з Києва, остання з яких – видалення злоякісної пухлини нирки у півторарічного хлопчика в Національному інституті раку.

Кишкові непрохідності, апендицити, перитоніти, травми, гінекологічні операції, операції на шиї, грудній клітці, промежині – багато всього оперуємо”

Це в кількох словах, ось так скромно зав.відділенням планової хірургії Рівненської обласної дитячої лікарні Поліщук Микола розповів про роботу хірургічної служби.

Ми ж розуміємо яка це величезна робота, яка не переривається ні на вихідних, ні вночі! Наша лікарня – це єдиний заклад в області, де цілодобово ургентно оперують дітей.

У мене через два дні, 15 жовтня День народження. Вже традиційно в цей день, я буду просити вас долучитися до доброї справи. Цього дуже складного року я поставила собі високу планку, але вірю що з вашою та з Божою допомогою нам вдасться здійснити нашу спільну добру справу.

Отож, ультразвуковий ніж з біполярною коагуляцією вартістю 130 тисяч гривень. Це той подаруночок, про який я мрію на своє 40-річчя!

Що це за диво-штука? Це ніж, який дозволить хірургам проводити операції на печінці, селезінці, нирках, кишківнику дітей без суттєвої крововтрати та значно швидше ніж зараз. “Цим ножем ти розсік тканину і зразу кров зупинив, і далі пішов, і зразу запаяв судини, і не кровить, ти бачиш що робиш. І зауважте, він підходить для роботи як лапароскопією, так і відкритим методом” – слова хірурга.

Чому саме цей прилад? Бо я чекала свою маленьку дитину під операційною. Операція була не складною, але я досі не можу забути це важке чекання, хоч це було більше 10 років тому. Я лише можу уявити як це чекати дитину, коли операція триває кілька годин. Близько півтори тисяч матерів та батьків щороку так само чекають своїх дітей в нашій лікарні. З цим приладом операції будуть проходити швидше і менш травматично для маленьких пацієнтів.

Сума? Так, вона велика. Але якщо всього 1300 людей пожертвують по 100 гривень ми її зберемо. 130 тисяч це не мільйони.

Де і коли зустрічаємось? 15 жовтня 2020 року, в четвер я чекатиму вас з 12 до 18 години на новій локації кав`ярні Базікало, що на вул. Соборній 17 (зупинка ЦУМ). Я буду пригощати вас ароматним чаєм з тортиком, ми врахуємо дотримання карантинних вимог. Тому обіцяю багато посмішок, але мінімум обіймів.

Запрошую друзів взяти участь в марафоні “День народження – час для дива”. З вашою допомогою ми зможемо зробити диво для багатьох дітей щоб їх книга життя не закривалась.

Якщо ви не зможете прийти – приймаю привітання у вигляді вашої пожертви. З 15 жовтня всі пожертви на рахунок благодійного фонду “Скарбниця Надії” з призначенням для обладнання або без призначення будуть зараховані на придбання ультразвукового ножа. Ми будемо безмежно вдячні за будь-яку Вашу пожертву!
Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

Для власників карток Приватбанк КАРТА фонду “Скарбниця Надії”
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва на обладнання

Для власників карток Монобанк в розділі “Платежі по Україні” треба набрати назву фонду Скарбниця Надії і вказати суму, яку ви бажаєте пожертвувати.

Для пожертв через інші банки
КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу – добровільна пожертва на обладнання

Також ви можете допомагати нашим підопічним дітям через QR-код.
Відскануйте QR-код, який розміщений в коментарях до цього допису, введіть суму і вкажіть з якої карти списати кошти.
Робити добрі справи- легко. Переконайтесь і ви.

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*