Благодійний фонд Скарбниця Надії

Друзі, нам терміново треба зібрати кошти для оплати ремонту апарату, який зберігає тромбоконцентрат!

Ті, хто постійно слідкує за нашими новинами, знають, що онкохворі дітки дуже часто потребують особливого компоненту крові – тромбоконцентрату. Без нього вражений хімією дитячий організм просто може стікти кров’ю від самої невеликої кровотечі. Тромбоконцентрат – це чи не єдиний препарат крові, який має дуже обмежений термін зберігання. Його просто не можливо зробити і зібрати «про запас»! Максимальний термін зберігання тромбоконцентрату лише 5 днів. Але крім цього, весь цей час тромбоконцентрат повинен знаходитись в певному температурному режимі та постійно струшуватись. Інакше утворяться згортки і тромбоконцентрат стане непридатним.

Нещодавно тромбошейкер, що знаходиться в лікарні, зламався. Щоправда тромбошейкер ще є на станції переливання крові. Але без апарату в лікарні стає важко забезпечити онкохворих дітей необхідним тромбоконцентратом через віддаленість одного закладу від іншого. Крім того, у вихідні дні та свята тромбоконцентрат просто  не буде вводитись через відсутність шейкеру. А значить під загрозою опиняються дитячі життя.

Майстер оперативно приступив до ремонту тромбошейкеру. Він розуміє важливість цього апарату для дітей, тому вже виконав ремонт. І зараз нам треба розрахуватись з ним. Вартість ремонту – 6200 гривень. За кілька днів треба буде розрахуватись з майстром.

Ми звертаємось до всіх небайдужих людей. Будь ласка, допоможіть оплатити ремонт такого важливого для десятків дитячих життів тромбошейкера!

Контактні дані

Юлія Кутик (координатор) – (097) 93-807-54

Реквізити для надання допомоги

УКРСИББАНК

БФ “Скарбниця Надії”

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26009336789200

АТ “УкрСиббанк”

МФО 351005

Призначення платежу – добровільна пожертва на ремонт обладнання

КАРТКА ПРИВАТБАНК

Картка № 5169 3305 0192 5611

(картка відкрита на голову фонду «Скарбниця Надії»,

Кутик Юлію Миколаївну, і прив’язана до поточного рахунку фонду)

Призначення платежу – добровільна пожертва на ремонт обладнання

ПРИВАТБАНК

БФ “Скарбниця Надії”

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ “ПриватБанк”

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва на ремонт обладнання

Ваша email-адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

*